"Most of the factors that are driving our increased cost, as well as the increased disease burden, are primarily related to lifestyle choices."

Richard Carmona, MD, MPH
17th Surgeon General of the U.S.
 

Informatie voor verwijzers

We zijn een jonge organisatie die zich richt op de groeiende golf van leefstijl als medicijn, gebaseerd op het huidige gewicht van wetenschappelijk bewijs. Met onze leefstijlprogramma’s ondersteunen wij huisartsen, cardiologen en andere specialisten.

Het leefstijlprogramma van The Healthy Heart als medicijn
The Healthy Heart specialiseert zich in het integraal aanpakken van de belangrijkste pijlers van een gezonde leefstijl: voeding, beweging, stress management en community.

Wij bieden een online programma gecombineerd met persoonlijke coaching via videobellen en e-mail. Deelnemers krijgen gedurende 6 weken dagelijks praktische informatie en achtergronden waarmee zij stap voor stap hun leefstijl kunnen aanpassen. In combinatie met een community kunnen zij daadwerkelijk hun atherosclerose omkeren.


Een volledige omschrijving van het programma vindt u hier


Doordat we een E-health platform zijn, hebben patiënten vanuit hun eigen vertrouwde omgeving overal in Nederland toegang tot onze leefstijlprogramma’s.

Verwijzingen
Om door te verwijzen naar The Healthy Heart, vragen wij u contact met ons op te nemen door ons te bellen of een email te sturen naar [email protected] Wij geven u dan meer informatie over onze aanpak en samenwerkingsmogelijkheden. Vervolgens kunt u uw patiënt doorverwijzen voor het maken van een afspraak.

Snel een afspraak
Wij streven ernaar dat uw patiënt altijd binnen 24 uur bij ons terecht kan om te starten met het leefstijlprogramma.

Heeft u vragen?
Het directe telefoonnummer voor verwijzers en overleg is 06 417 571 26.

Veelgestelde vragen

The Healthy Heart heeft nog geen afspraken met zorgverzekeraars, maar we werken hieraan en hopen dit snel voor elkaar te krijgen. De kosten zijn voor de individuele patiënt.

Hiervoor krijgen ze direct toepasbare tools om hun kans op een hartinfarct of beroerte sterk te verlagen. De kosten dekken slechts een fractie van wat het heeft gekost om dit programma te maken, maar dankzij de inzet en toewijding van de makers kunnen wij het voor deze prijs aanbieden.

Daarnaast is een korting mogelijk voor speciale gevallen en omstandigheden. Neem hiervoor contact met ons op.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.