Verlaag uw kans op een hartaanval met 99% 

 

➜ VRAAG NU EEN GRATIS EN GEHEEL VRIJBLIJVEND CONSULT AAN VERWIJDER

Klik hieronder voor een gratis consult. Hierna kijken we samen of u in aanmerking komt voor het eerste leefstijlprogramma in Nederland waarbij u wetenschappelijk onderbouwd leert uw hart- en vaatziekte stop te zetten en om te keren.

Voor wie is het Healthy Heart Leefstijlprogramma?

Het healthy heart programma is ontwikkeld voor mensen die hun gezondheid willen herwinnen zonder zich beperkt te voelen…

- snel hun cholesterol met gemiddeld 30% willen verlagen

- en een makkelijk te volgen programma willen zodat u

- uw leven terug krijgt en uzelf ‘Heart Attack Proof” maakt!

Als dit niet als u klinkt, is dit programma niet voor u.

 

Korte dagelijkse video's en motiverende emails die u overal kunt bekijken

U hoeft minder tijd te besteden aan reizen en kunt meer tijd besteden aan het doen van de dingen waar u van houdt. 

Meer energie en herwonnen controle over uw leven

Zodat u uw dag weer kunt indelen zoals u dat wilt, zonder gehinderd te worden door uw slechte conditie of bijwerkingen van medicatie. 

Eet uw weg naar een gezond hart

Met heerlijke en makkelijk te maken maaltijden gebaseerd op de Healthy Heart Methode. 

Makkelijk te volgen, ook voor beginners

Eenvoudig te volgen doelen en makkelijk toe te passen strategieën. We halen al het giswerk uit uw leefstijlverandering! 

Hoe kan het eten van meer planten de sleutel zijn voor het stopzetten en omkeren van uw hart- en vaatziekten?


Ik ben IJsbrand Straatman, en sinds 6 van mijn familieleden getroffen zijn door hart- en vaatziekten, heb ik een passie ontwikkeld voor gezondheid en voeding.

Mijn opa en oma hebben een hartaanval gehad, zo ook mijn oom en mijn tante heeft een hersenbloeding gehad. Mijn vader kreeg een ernstige hartritmestoornis rond zijn 50e die hem totaal vloerde. Jaren later sloeg het lot toe bij mijn andere opa…

Hierna begon ik intensief te zoeken naar antwoorden over wat ik kon doen om hart- en vaatziekten te voorkomen, stop te zetten en om te keren… Want, ik wilde niet nog meer familieleden verliezen door deze aandoeningen. Ik besloot diep de medische wetenschap in te duiken en vond de oplossing die ik nu met jullie wil delen.

Wat de wetenschap mij leerde:

Ik was enorm gedreven om een oplossing te vinden. Maar waar te beginnen?

Er was zoveel tegenstrijdige informatie. In de krant leek het ene onderzoek het andere tegen te spreken, het was heel frustrerend. U kent het wel, de ene keer is boter ongezond, daarna is het weer gezond. Dan moet u low-fat eten, daarna zou het niks meer uitmaken.

Ik was hierdoor helemaal in verwarring geraakt en had geen idee meer wat ik moest doen. Gewoon maar wat extra groenten opscheppen dan en hopen dat het goed komt?

Ik wilde actie ondernemen, maar wilde er zeker van zijn dat mijn acties gebaseerd waren op het beste wetenschappelijke onderzoek, zodat ik niet meer verward zou te zijn en niet getroffen zou worden door hart- en vaatziekten. 

Het bleek dat de toponderzoekers het verrassend veel eens waren met elkaar. Wat bleek? De overgrote meerderheid van vroegtijdige sterfgevallen kan worden voorkomen door eenvoudige veranderingen in dieet en leefstijl.

Er zijn inmiddels zeker 2500 onderzoeken die laten zien dat de top vijftien hoofdoorzaken van vroegtijdige sterfte zoals:

hartziekten,
diabetes,
verschillende soorten kanker,
Parkinson,
hoge bloeddruk,
en meer…

- te voorkomen en vaak zelfs stop te zetten of om te keren zijn. Het blijkt dat interventies op het gebied van voeding en leefstijl soms zelfs beter werken dan medicijnen en chirurgische benaderingen.
(* Zie wetenschappelijke referenties onderaan de pagina)

Sinds ik deze informatie begon te delen met andere mensen en op evenementen zoals World Food Day, begonnen steeds meer mensen mij te vragen hoe zij ook konden overschakelen op deze “Healthy Heart” leefstijl en hoe ze dit het beste konden doen.

Maar voor we in detail ingaan op hoe deze leefstijl eruit ziet, is het tijd om een paar fabels van feiten te scheiden.


Wat is een gezond plantaardig voedingspatroon en hoe werkt het?

Er is een groot verschil tussen voeding die ziekte voedt en voeding die gezondheid voedt...

We zien hier ongezonde koolhydraten in de vorm van koekjes, en gezonde koolhydraten in de vorm van zoete aardappel.

Waarom is de één ongezond, en de ander gezond?

Het gaat altijd om het totaalpakket. Een voorbeeld. Een auto bevat duizenden onderdelen. Al deze onderdelen zijn nodig om de auto te laten rijden. Net zoals de zoete aardappel al zijn voedingsstoffen nodig heeft om uw lichaam goed te laten functioneren. Gezonde stofjes als: koolhydraten, proteïnen, vezels, vitaminen, mineralen en fytonutriënten.

Stelt u zich nu eens voor dat de auto moet gaan rijden, maar een groot deel van alle onderdelen zijn verwijderd. De motor, banden, het stuur de stoelen enzovoort, allemaal weggehaald. Die auto komt niet ver, of wel?

Zo is het ook met de ongezonde koolhydraten uit suiker...." Van de oorspronkelijke plant waar suiker uit gehaald wordt, zijn alleen nog de koolhydraten over, de andere oorspronkelijke “ingrediënten” zoals de vezels, vitaminen, mineralen en fytonutriënten zijn allemaal verwijderd. Daarom is het niet meer goed voor uw gezondheid.

Wat zijn de voordelen van deze leefstijl?

NAAST DAT UW CHOLESTEROL GEMIDDELD MET 30% ZAKT

Hebben studies aangetoond dat gezond plantaardig eten allerlei gezondheidsvoordelen heeft. Dit zijn er slechts een paar...

Maakt u "Heart Attack Proof"

Meer mentale helderheid en energie

Gezond en blijvend gewichtsverlies

Verbeterde cognitieve functies

Betere spijsvertering

Vertraagt het verouderingsproces

Zoals u kunt zien, zijn er veel bewezen voordelen van de gezonde plantaardige leefstijl...

Tijdens mijn gesprekken met verschillende artsen ontdekte ik dat er nog weinig artsen waren die leefstijl als medicijn voorschrijven...

Waarom?
Het is eigenlijk heel simpel. Doktoren worden niet opgeleid in voeding en leefstijl tijdens hun opleiding. Tijdens hun hele opleiding krijgen ze gemiddeld slechts 2 uur les over voeding en leefstijl. 

Leefstijl als medicijn
Het voedsel dat we kiezen te eten bepaalt de kwaliteit van de bouwstenen voor ons lichaam. Wat we kiezen te eten voedt daarmee gezondheid, of ziekte, laag cholesterol, of hoog cholesterol.

De meeste mensen hebben een “neem een pil” manier van denken… terwijl we eigenlijk een “laat uw lichaam zichzelf helen” manier van denken moeten hebben.

Ik was het zat ...

Het deed me pijn om zoveel verwarring te zien en mensen die niet wisten hoe ze deze levensreddende kennis moesten implementeren.

Ik wist dat het tijd was om mensen de waarheid te laten zien...

Het was tijd om dingen voor iedereen te vereenvoudigen...

Het was tijd om een effectief, eenvoudig te volgen leefstijlprogramma te maken dat elke stap naar de gezonde plantaardige leefstijl zo eenvoudig mogelijk zou maken.

Na een succesvolle pilot is het programma nu beschikbaar voor het publiek! Tientallen mensen hebben succesvol hun cholesterol verlaagd en medicijnen verminderd, of hebben ze helemaal kunnen stoppen.

En nu kunt u dit ook.

Wij presenteren u ...

Het Healthy Heart Leefstijlprogramma

Waarom dit Leefstijlprogramma? 
“Eén ding is zeker, als je blijft doen wat je altijd hebt gedaan, krijg je de uitkomsten die je altijd hebt gehad.”

Je wilt iets veranderen. Helaas weten we hoe moeilijk het is om gewoonten te veranderen. We zijn in feite opgegroeid in Luilekkerland, je loopt de supermarkt in en je kunt uitzoeken wat je wilt. Verleidingen zijn letterlijk overal om ons heen. Hoe vind je daar je weg in? Hoever moet je daarin gaan en op welke informatie moet je je baseren? En het allerbelangrijkste: hoe hou je het in hemelsnaam vol?

Ons programma is het antwoord op die vraag.
Door geleidelijk, stap voor stap zowel de praktische dingen tot je te nemen en tegelijkertijd meer te leren over de achtergrond, zal je motivatie blijven groeien hoe langer je dit doet, in plaats van dat het na verloop van tijd weer verwatert en alles voor niets is geweest.

Het programma biedt nadrukkelijk géén dieet, maar een leefstijlverandering die ervoor kan zorgen dat u jaren langer leeft en zich vele malen beter kunt voelen dan nu. Je leert hier alle stratveegieën die je nodig hebt voor lange termijn succes. 

Wat zit er in het Healthy Heart Leefstijlprogramma?

Een eenvoudig te volgen programma dat is ontworpen om u te leren welk voedsel u moet eten en wat u moet vermijden om uw cholesterol te verlagen en de controle over uw gezondheid te herwinnen.

Het Healthy Heart Leefstijlprogramma


 • 42-Dagen Leefstijl Challenge met dagelijkse mails en video's
 • Wat te eten & wat te ontwijken om cholesterol met 30% te verlagen
 • Dagelijks wetenschappelijk onderbouwde lesstof, zodat u een kenner wordt op het gebied van gezondheid. 
 • 5 Gezondheid Kennisquizzen
 • Stel al uw vragen per lesonderdeel 

Het Healthy Heart Recepten eBoek


 • Lekkere en makkelijke recepten voor ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes! Laat u precies zien wat te eten en hoe te bereiden.
 • Meer dan 80 hoogwaardig plantaardige recepten
 • Advieslijst voor keuken voorbereidingen
 • Praktische lijst voor supplementen
 • Advies en voedselrichtlijnen, eet meer voedsel en verlies overtollig gewicht.

Hartbeschermers Community Privé Groep


 • Op het moment dat u investeert in het Healthy Heart Leefstijlprogramma, krijgt u direct toegang tot ons team van gezondheidscoaches.
 • Deze groep is ontworpen om jullie te ondersteunen, terwijl er een hele community voor u is met mensen zoals u die u aansprakelijk houden op uw voortgang.
 • Deel uw voortgang, ideeën, moedig elkaar aan en bereik uw doelen als een team!

1x Per Week Coaching


 • U krijgt een persoonlijke coach.
 • Zie uw coach als uw persoonlijke 6-weekse Hartbeschermer. Het is hun taak om er zeker van te zijn dat u alle tools, antwoorden, training en opdrachten hebt die u nodig heeft om uw gezondheid in eigen hand te nemen en uw leven terug te krijgen.

Inhoud Healthy Heart Programma

"Het eerste en effectiefste leefstijl veranderprogramma in Nederland waarbij u wetenschappelijk onderbouwd leert hart- en vaatziekte stop te zetten en om te keren."

Week 1 
Uw lichaam kan zichzelf genezen

Dag 1. Leefstijl als medicijn om lang en gelukkig te leven

Dag 2. De 4 pijlers voor optimale gezondheid

Dag 3. Wetenschap: het gaat om het totaalpakket

Dag 4. De Voedselladder: hoe ga je eten tijdens het leefstijlprogramma?

Dag 5. Regels, richtlijnen en kostenplaatje

Dag 6. Voorbereidingen voor in de keuken

Dag 7. De belangrijkste lessen uit The Blue Zones

Week 2
Voedsel feiten

Dag 1. Waarom nauwelijks bewerkt voedsel belangrijk is

Dag 2. De Pleasure Trap

Dag 3. Detox, smoothies en drinken

Dag 4. Etiketten lezen

Dag 5. De proteïne mythe

Dag 6. Het draait om het totaalpakket: planten vs. vlees

Dag 7. Verzadigd vet

Week 3 
Voed uw gezondheid met voeding

Dag 1. Vitaminen en Supplementen

Dag 2. Melk, zwakke botten en calcium

Dag 3. Vis en Omega-3

Dag 4. Olie, hetzelfde als suiker?

Dag 5. Zout

Dag 6. IJzer

Dag 7. Suiker & zoetmakers

Team

Week 4 
Wees (eet) de verandering die u wilt zien

Dag 1. De 4 pijlers van gezondheid

Dag 2. Je lot wordt niet bepaald door je genen

Dag 3. Gezond en blijvend gewichtsverlies

Dag 4. Erectieproblemen en vlees

Dag 5. Biologisch vs. niet- biologisch

Dag 6. Alcohol

Dag 7. Voedsel en klimaatverandering

Week 5
Beweeg, leef en mindfulness!

Dag 1. Stress management en meditatie als medicijn

Dag 2. Beweging vs. Sport

Dag 3. Sport en voeding, een gouden combinatie

Dag 4. Yoga en stress management

Dag 5. Waarom goede slaap zo belangrijk is

Dag 6. Heartfulness meditatie

Dag 7. De kracht van zingeving

Week 6 
Verbinding en community

Dag 1. De 4 pijlers voor optimale gezondheid in jouw leven

Dag 2. Voeding als fundament voor een gezond leven

Dag 3. Hoe blijf je in beweging?

Dag 4. Hoe effectief om te gaan met stress

Dag 5. Hoe je je verbindt met jouw community

Dag 6. Het Leven na het Healthy Heart Leefstijlprogramma

Dag 7. De overgang naar een nieuw leven

Bent u er klaar voor om de gezondheid van uw hart te verbeteren en cholesterol te verlagen?

➜ GRATIS CONSULT AANVRAGEN
Close

50% Compleet

GRATIS CONSULT AANVRAGEN

Vraag vrijblijvend een consult aan door onderstaand formulier in te vullen. Slechts 20 plekken per maand beschikbaar.