Persoonlijk Voedingsadvies

Je leefstijl positief veranderen om gezonder en gelukkiger te worden is makkelijker met de steun van een gezondheidsprofessional. Wij begeleiden jou stap voor stap naar een gezondere leefstijl.

Direct een consult boeken

Waarom persoonlijk voedingsadvies?

Er is veel verwarring over gezondheid door de enorme hoeveelheid informatie die beschikbaar is. Dit maakt het heel moeilijk om een manier te vinden die voor jou werkt. Bij The Healthy Heart snappen we dat. Daarom werken we vanuit een breder perspectief gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Een effectieve leefstijlverandering gericht op voeding, stressmanagement, zingeving en beweging.

Verwarring over zo’n gevoelig en belangrijk onderwerp als je eigen gezondheid zorgt voor demotivatie om daadwerkelijk actie te ondernemen en je leefstijl positief te veranderen ‘ik doe alles wel met mate en dan zal het wel goed zijn’. Maar dat neemt niet weg dat je je eigenlijk beter wilt voelen: energieker, gelukkiger, fitter, lichter en zonder lichamelijke klachten. Een positieve leefstijlverandering kan zorgen voor een stabiel verbeterde lichamelijke en mentale gezondheid.

Maar verandering maken is vaak lastig: je hebt geen tijd, motivatie of kennis om zo’n verandering effectief te maken. Daarom kan het doorslaggevend zijn als je deze veranderingen maakt onder persoonlijke begeleiding. Hierin kijken we samen naar jouw persoonlijke valkuilen en doelen. Waar wil je naartoe? Hoe wil je je voelen? Waarom functioneer je nog niet optimaal? Wat vind je lastig en wat motiveert je juist?

Met persoonlijke begeleiding vanuit The Healthy Heart kijken we vanuit ons brede gezondheidsperspectief naar jouw unieke situatie. We stellen een voor jou haalbaar en motiverend plan op, waar jij je goed bij voelt én je steeds beter zult voelen. We leren je de juiste keuzes maken voor je eigen gezondheid, op basis van de nieuwste wetenschappelijke onderzoeken. De focus ligt op het geven van de juiste kennis, praktische tips en begeleiding in het emotionele proces van verandering waardoor een duurzame leefstijl mogelijk wordt.

Kies jouw plan

Voorkom of genees hart- en vaatziekten

Op basis van wetenschappelijk onderzoek bieden wij jou de beste begeleiding om hart- en vaatziekten te voorkomen en genezen. Dit doen we aan de hand van vier pijlers: voeding, beweging, zingeving en stressmanagement. 

Meer info

Gezond afvallen

Wij weten hoe je op een duurzame manier kunt afvallen door je lichaam te vóéden in plaats van een gebrek aan voedingstoffen te creëren. Leer liefdevolle en bewuste keuzes  maken voor een gezond en gelukkig lijf.

Meer info

Optimale sportvoeding en spiermassa opbouwen

Om je sportpresentaties en de resultaten te optimaliseren is gezonde voeding essentieel. Geef je lichaam voldoende energie en bouwstoffen om je spieren kracht te geven, massa op te bouwen en sneller te herstellen.

Meer info

Diëtiste Eline Wildeboer

Eline is onze geregistreerde diëtist die gespecialiseerd is in het begeleiden van mensen om gezonder te worden door de focus te leggen op gezonde plantaardige voeding en mindfulness. Samen met Eline werk je stap voor stap aan een gezonder dieet en een betere leefstijl met een op maat gemaakt plan.

Vergoeding door je zorgverzekering

Omdat wij met een gediplomeerde diëtist werken kun je 60-80% van de kosten voor de eerste 3 consulten laten vergoeden door je zorgverzekering. Neem contact op met jouw zorgverzekeraar om te checken hoe dit voor jou zit. 

Close

51% Compleet

Neem contact op

Vul onderstaand formulier in en benoem ook waar je hulp bij nodig hebt. We komen zo spoedig mogelijk bij je terug.