Sophie Schaay

Health Coach

Mooi van binnenuit
In de afgelopen jaren ben ik me er steeds bewuster van geworden hoe belangrijk onbewerkte plantaardige voeding is voor het gezond functioneren van lichaam en geest. Voeding speelt een van de grootste factoren als het gaat om je algehele gezondheid. Je bent echt wat je eet. Door te eten zoals de natuur het bedoeld heeft word je een echte beauty vanbinnen en dit straal je uiteindelijk uit naar je omgeving. 

De switch naar plantaardig
Tijdens en na mijn opleiding heb ik me veel verdiept in gezond plantaardig eten. Na het zien van een aantal inspirerende documentaires en het schrijven van mijn scriptie is mijn kijk op het eten van dierlijke producten behoorlijk veranderd. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik me meer en meer verbonden voel met alles wat erom mij heen groeit, leeft en beweegt.

Je echte gut feeling
Naast de juiste voeding vind ik het ook essentieel om goed te luisteren naar mijn lichaam en vooral keuzes te maken waar ik volledig achter sta. Een natuurlijke omgeving, maar ook yoga & meditatie zijn tools die mij daar goed bij helpen.

Durven los te laten
Beeldende kunst, theater, zang en dans zijn al jarenlang hobby's die veel speelsheid in mij naar boven brengen. Het voelt elke keer weer heerlijk om de controle van de alledaagse bezigheden even los te kunnen laten. Vooral in combinatie met beweging geeft het mij een enorme dosis energie.

Close

51% Complete

Neem contact op

Vul onderstaand formulier in en geef vast een korte samenvatting van je situatie. Geef ook even aan in welk pakket je geïnteresseerd bent. We mailen of bellen je z.s.m. terug.