Optimale sportvoeding

Als sporter wil je altijd het beste uit je training en de resultaten daarvan halen. Je wilt optimale energie én optimaal herstel. De juiste voeding is daarvoor essentieel en wij weten daar alles over: de planning, de voedingstoffen en dé manier tot verandering.  

MAAK NU EEN AFSPRAAK

Optimale voeding = optimaal presteren

Meer energie, meer spieropbouw en minder spierpijn.

Om optimale sportprestaties te kunnen leveren moet je je lichaam de optimale brandstof geven. Klinkt simpel, maar voelt niet altijd even gemakkelijk. Zeker door de verschillende berichten die je krijgt over wat de beste voeding is ter ondersteuning van je sportprestaties. Iets wat in alle berichten zeker is: de impact van voeding op je lichaam. De informatie over wanneer je moet eten, hoeveel je moet eten en wát je precies moet eten loopt uiteen en zorgt voor verwarring over goede sportvoeding.

Bij The Healthy Heart kijken we naar het gehele plaatje, hoe creëer je een leefstijl die jou stimuleert om te sporten en de lichamelijke prestaties support. Dit doen we op basis van jouw persoonlijke doelen en jouw unieke situatie. We kijken verder dan alleen een dieet, we leren jou hoe je zelf de juiste keuzes kunt maken en om naar je lichaam te luisteren zodat je dit langdurig kunt volhouden. De volgende elementen nemen we mee in een persoonlijk advies aan jou: ........en voeding.

De juiste voeding zorgt voor voldoende brandstof, een gezond lichaam om mee te bewegen én zorgt voor een optimaal herstel. Hierbij ligt onze focus op een plantaardige voeding waarbij je het lichaam in staat stelt zo goed mogelijk te functioneren, beter te slapen (meer energie voor je workout), helderder te denken (waardoor motivatie gemakkelijker wordt) en het herstel bevorderd (meer spieropbouw, minder spierpijn). 

In een persoonlijk consult gaan we uitleggen hoe dit precies werkt zodat je snapt wat je gaat doen en wat er in je lichaam gebeurt. We bespreken jouw doelen waarop we een persoonlijk plan baseren: wanneer eet je wat, welke producten wil je vermijden, wanneer haal je het beste uit je workout/herstel en hoe maak je het praktisch. Daarnaast is er ruimte om jouw valkuilen in kaart te brengen en te bedenken hoe je daar niet intrapt. Ook kunnen we een lichaamsmeting doen (omtrek en vetpercentage) om je vooruitgang bij te houden.

Dus of je nou wilt beginnen met sporten om een specifiek doel te bereiken of dat je al langere tijd bezig bent met sporten maar meer uit je workout wilt halen: bij ons ben je op het goede adres voor een persoonlijk advies om jouw doel op een prettige en gezonde manier te bereiken.  

Kies hier je Sportvoeding Pakket

BASIS

€97

Intakegesprek 60-90 min

Persoonlijk voedingsadvies

Weekplanning voeding & beweging

Advies over supplementen

Praktische tips & tricks

Makkelijke en gezonde recepten

Lichaamsmeting

START NU

STANDAARD

€139

Intakegesprek 60-90 min

Vervolgconsult 30-40 min

Persoonlijk voedingsadvies

Weekplanning voeding & beweging

Advies over supplementen

Praktische tips & tricks

Makkelijke en gezonde recepten

2 x Lichaamsmeting

START NU

EXTRA

€189

Intakegesprek 60-90 min

2 x vervolgconsult 30-40 min

Persoonlijk voedingsadvies

Weekplanning voeding & beweging

Advies over supplementen

Praktische tips & tricks

Makkelijke en gezonde recepten

4 x Lichaamsmeting

START NU

Praktische informatie & vergoeding

De consulten vinden plaats op locatie in Amsterdam of Alkmaar, of kunnen via Skype gevoerd worden. Makkelijk vanuit je eigen huis! Geef jouw voorkeur aan als je contact opneemt. Het intake gesprek duurt ongeveer 60-90 minuten.

De kosten van de eerste drie consulten worden voor 60-80% door je zorgverzekering vergoed, mits je door je eigenrisico heen bent. Neem voor meer informatie hierover contact op met jouw zorgverzekeraar, aangezien dit per verzekering kan verschillen. 

Eline is geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Paramedici. Dit register ziet erop toe dat zorgverleners voldoen aan de opleidingseisen om het gekozen beroep uit te voeren. Met het volgende nummer kun je haar opzoeken: 19103010989.

Close

51% Compleet

Neem contact op

Vul onderstaand formulier in en geef vast een korte samenvatting van je situatie. Geef ook even aan in welk pakket je geïnteresseerd bent. We mailen of bellen je z.s.m. terug.