Hart- en vaatziekten stopzetten of omkeren met voeding

Ontdek hoe The Healthy Heart jou kan begeleiden bij het voorkomen en genezen van jouw hart- of vaatziekte doormiddel van leefstijladvies en begeleiding.

MAAK NU EEN AFSPRAAK

Een nieuwe aanpak

Versterk je hart, gezondheid en lichaam met leefstijlveranderingen. Verlaag je cholesterol, krijg meer energie en voel je beter.

De Uitdaging
Hart- en vaatziekten ontwikkelen zich al vanaf kinds af aan. Dit betekent dat iedereen behandeld zou moeten worden als hartpatiënt. Dat de wetenschap dit aantoont is schokkend. Schokkender is dat dé manier om dit proces te voorkomen en te genezen voor iedereen toegankelijk is, maar bijna niemand hiervan op de hoogte is: leefstijlveranderingen gericht op voeding, beweging, stressmanagement en zingeving is de sleutel. 

De angst om ziek of zieker te worden snappen wij en is reëel wanneer je niet weet hoe je dit kunt voorkomen. Zeker als je de ambitie hebt om nog lang en gelukkig te leven, van je kleinkinderen te genieten en genoeg energie te hebben om te kunnen doen wat je het liefste doet. Herken je jezelf hierin? Dan kan persoonlijke begeleiding hierin jouw oplossing zijn.

Hart- en vaatziekten en de bijbehorende medicatie en operaties kunnen vaak voorkomen worden met een leefstijlverandering. Op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten hebben wij een programma ontwikkelt om jou volledig te begeleiden in het maken van deze veranderingen.

Want het veranderen van je aangeleerde gewoontes en patronen kan lastig zijn, zelfs zo lastig dat je soms liever gewoon die medicijnen blijft slikken. Maar dat is een tijdelijke oplossing. Wij bieden de permanente oplossing die niet alleen zorgt voor een gezond hart, maar ook voor meer energie, een verbeterd immuunsysteem en een minder gestresst leven. 

Persoonlijke begeleiding
Genieten is een belangrijk aspect in een gezonde leefstijl, daarom is het belangrijk om deze veranderingen op de juiste manier door te voeren en niet met jezelf in de knoop te raken door de hoeveelheid informatie en opdrachten. Als je het moeilijk vind om hier zelf mee aan de slag te gaan, kan het fijn zijn om deze stap te maken met persoonlijke begeleiding. Hierin gaan we samen kijken naar jouw persoonlijke situatie en maken we op basis daarvan een plan wat voor jou haalbaar is en goed voelt. 

De focuspunten van onze persoonlijke begeleiding zullen zorgen voor duidelijkheid. We geven praktische tips over voeding en de bereiding hiervan, we leren je omgaan met verandering, stress en we geven advies over hoeveel bewegen goed voor jou is. We zullen je laten zien dat deze leefstijl en de daarbij horende voeding geen beperking is maar juist zorgt voor vrijheid om te doen wat je écht wilt. Op basis van wetenschappelijk onderzoek leer je precies wat de optimale voeding is om hart- en vaatziekten te voorkomen. Je leert navigeren tussen de minst en meest optimale voeding, waarbij er ruimte is om af en toe iets anders te kiezen. Doordat we het probleem bij de kern aanpakken zul je je een stuk beter voelen, waardoor je onnodige gezondheidskosten voorkomt.

Dus wij gaan er samen met jou voor zorgen dat jouw risico op hart- en vaatziekten drastisch verminderd. In veel gevallen kan het zelfs omgekeerd worden doormiddel van ons op wetenschap gebaseerde programma! Heb je nog vragen voordat je bij ons op consult wilt komen? Stuur gerust een mailtje.

 

Kies Uw Gezond Hart Paket

BASIS

€97

Intakegesprek 60-90 min

Persoonlijk voedingsadvies

Weekplanning voeding & beweging

Advies over supplementen

Praktische tips & tricks

Makkelijke en gezonde recepten

Lichaamsmeting

START NU

STANDAARD

€139

Intakegesprek 60-90 min

Vervolgconsult 30-40 min

Persoonlijk voedingsadvies

Weekplanning voeding & beweging

Advies over supplementen

Praktische tips & tricks

Makkelijke en gezonde recepten

2 x Lichaamsmeting

START NU

EXTRA

€189

Intakegesprek 60-90 min

2 x vervolgconsult 30-40 min

Persoonlijk voedingsadvies

Weekplanning voeding & beweging

Advies over supplementen

Praktische tips & tricks

Makkelijke en gezonde recepten

4 x Lichaamsmeting

START NU

Diëtiste Eline Wildeboer

Eline is onze geregistreerde diëtist die gespecialiseerd is in het begeleiden van mensen om gezonder te worden door de focus te leggen op gezonde plantaardige voeding en mindfulness. Samen met Eline werk je stap voor stap aan het eten van een gezonder dieet en een betere leefstijl met een op maat gemaakte aanpak. 

Praktische informatie & vergoeding

De consulten vinden plaats op locatie in Amsterdam of Alkmaar, of online via Skype, zodat je gemakkelijk en veilig vanaf je eigen bank begeleid wordt. Geef je voorkeur aan op het moment dat je contact met ons opneemt. Een combinatie is natuurlijk ook mogelijk. 

De kosten van de eerste drie consulten worden vaak voor 60- tot 80% door je zorgverzekering vergoed, mits je door je eigenrisico heen bent. Neem voor meer informatie hierover contact op met jouw zorgverzekeraar. De voorwaarden verschillen per verzekeraar. 

Eline is geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Paramedici. Dit register ziet erop toe dat zorgverleners voldoen aan de opleidingseisen om het gekozen beroep uit te voeren. Met het volgende nummer kun je haar opzoeken: 19103010989.

Close

51% Complete

Neem contact op

Vul onderstaand formulier in en geef vast een korte samenvatting van je situatie. Geef ook even aan in welk pakket je geïnteresseerd bent. We mailen of bellen je z.s.m. terug.