Gezond afvallen

Om ervoor te zorgen dat je lichaam optimaal blijft functioneren en dat je een duurzaam gewichtsverlies bereikt is het belangrijk om op een gezonde manier af te vallen. Zo word je gezonder, blijf lekker in je vel zitten en heb je voldoende energie om de dingen te doen waar je van houdt. 

MAAK NU EEN AFSPRAAK

Afvallen door gezonde keuzes

Als je leert om de juiste gezonde leefstijlkeuzes te maken en weet hoe je om kunt gaan met je emotionele valkuilen, wordt afvallen een stuk gemakkelijker. Daarom is het fijn om dit met een gezondheidsprofessional te overleggen en samen een plan te maken.

Zit je niet lekker in je vel, voel je je te zwaar of je wilt er wat strakker uitzien? Heb je al van alles geprobeerd? Of maak je voor je gevoel de juiste keuzes maar bereik je je doel maar niet? Weet je niet waar je moet beginnen om via een gezonde leefstijl je doel te bereiken? Bij The Healthy Heart weten we hoe dat voelt en hoe verwarrend het is om voortdurend verschillende informatie te krijgen over hoe je het makkelijkste en snelste kunt afvallen.

Daarom bieden wij jou de begeleiding die je nodig hebt om zélf te leren de juiste keuzes te maken. Gebaseerd op hoogstaand wetenschappelijk onderzoek raden wij een plantaardig voedingspatroon aan. Plantaardig eten zorgt namelijk niet alleen voor meer energie en een betere gezondheid, ook afvallen is makkelijker: eet tot je vol zit en je lichaam voeden met de stoffen die het afvalproces bevorderen. In jouw eerste gesprek worden alle processen die daaraan ten grondslag liggen duidelijk uitgelegd en krijg je een uitgewerkt voedingsadvies mee.

Daarnaast maken emoties rondom eten het vaak moeilijk om je aan je nieuwe voornemens te houden. Hoe kun je blijven eten wat je lekker vindt én gewicht verliezen? Hoe zorg je dat je de energie en tijd hebt om lekker en gezond voor jezelf te koken en regelmatig te bewegen? Wanneer heb je de behoefte om lekker te eten en kun je jezelf ook op een andere manier verwennen? Aan dit soort vragen besteden we ook aandacht in een persoonlijk consult. Het emotionele proces bij een positieve gedragsverandering is namelijk net zo belangrijk als het daarbij horende voedingsadvies.

Ben je klaar voor nieuwe start? Kies een van de onderstaande pakketten om contact op te nemen met onze diëtiste!

Kies hier jou gezond afvallen Pakket

BASIS

€97

Intakegesprek 60-90 min

Persoonlijk voedingsadvies

Weekplanning voeding & beweging

Advies over supplementen

Praktische tips & tricks

Makkelijke en gezonde recepten

Lichaamsmeting

START NU

STANDAARD

€139

Intakegesprek 60-90 min

Vervolgconsult 30-40 min

Persoonlijk voedingsadvies

Weekplanning voeding & beweging

Advies over supplementen

Praktische tips & tricks

Makkelijke en gezonde recepten

2 x Lichaamsmeting

START NU

EXTRA

€189

Intakegesprek 60-90 min

2 x vervolgconsult 30-40 min

Persoonlijk voedingsadvies

Weekplanning voeding & beweging

Advies over supplementen

Praktische tips & tricks

Makkelijke en gezonde recepten

4 x Lichaamsmeting

START NU

Diëtiste Eline Wildeboer

Eline is onze geregistreerde diëtist die gespecialiseerd is in afvallen door de focus te leggen op gezonde plantaardige voeding en mindfulness. Ze helpt je om beter te luisteren naar je emoties, gedachten en lichaam. Dit helpt je tijdens het het afvalproces en zorgt ervoor dat je vanuit compassie voor jezelf blijvend gezondere keuzes gaat maken.

Praktische informatie & vergoeding

De consulten vinden plaats op een samen afgesproken locatie, of kunnen via Skype gevoerd worden. Hierdoor kun je vanaf jouw veilige plek hebben over dit gevoelige en belangrijke onderwerp. Wanneer je contact opneemt met onze diëtiste kun je jouw voorkeur aangeven. Het intake gesprek duurt ongeveer 60-90 minuten.

De kosten van de eerste drie consulten worden voor 60-80% door je zorgverzekering vergoed, mits je door je eigenrisico heen bent. Neem voor meer informatie hierover contact op met jouw zorgverzekeraar, aangezien dit per verzekering kan verschillen. 

Eline is geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Paramedici. Dit register ziet erop toe dat zorgverleners voldoen aan de opleidingseisen om het gekozen beroep uit te voeren. Met het volgende nummer kun je haar opzoeken: 19103010989.

 

Close

51% Compleet

Neem contact op

Vul onderstaand formulier in en geef vast een korte samenvatting van je situatie. Geef ook even aan in welk pakket je geïnteresseerd bent. We mailen of bellen je z.s.m. terug.