Nu kosteloos (twv. 6,95)

DE ULTIEME PLANTAARDIGE GIDS
om overtollig gewicht te verliezen, meer energie te krijgen en de rest van je leven gezond te eten

Vegan, afvallen, plantaardig, dieet, gewicht verliezen, meer energie

Boost je energie en verlies overtollig gewicht! 

Voor een beperkte tijd geven we een gratis kopie van ons ebook weg.

Leer over de 4 simpele basisstappen om je gezondheid blijvend naar een hoger niveau te tillen en ontdek het geheim van waarom 97% van alle diëten faalt en hoe hieruit te ontsnappen. 

Vul hieronder je naam en e-mail in en ontvang het boek gelijk in je mail. 

Je gegevens zijn veilig bij ons. Geen spam of delen met derden. Klik hier om het Privacy beleid te lezen. 

Johanna

"Ik had veel emotionele eetbuien en propte alles in mijn mond wat er voor me stond. Ik had geen idee wat goed of slecht voor me was. Het begon met inzicht krijgen in hoe ik hieruit kon komen. 

Inmiddels ben ik al 9 kilo kwijt en mijn energie is veel beter! Geen calorieën meer tellen en gewoon lekker eten als ik trek heb. Ik probeer mijn vooruitgang vooral te baseren op hoe ik me vanbinnen voel. Ik ben veel liever voor mijzelf geworden."

Michael

"Ik at al geen vlees meer. Wel vis, kaas en zuivel. Ik dronk veel koffie. Mijn conditie was ok en ik was wat te zwaar. Ik had eigenlijk geen idee wat voeding met mijn lichaam deed en wat nu wel of niet goed voor me was. Met name omdat er zoveel over wordt geschreven en er zoveel uiteenlopende visies op voedsel bestaan.

Tijdens het doorlopen van het leefstijlprogramma heb ik veel inzichten gehad op het gebied van voedsel, maar ook op het gebied van bewegen, mediteren en hoe je patronen kunt doorbreken. Ik eet en leef nu veel bewuster en gezonder. Ik besteed meer tijd aan het kopen van eten, ben me bewuster waar ik op moet letten als ik eten koop en ik kook met meer plezier. Ik voel me nu fit, nooit meer zwaar maar licht van binnen. Ik heb veel energie. Oja, ik ben 6 kilo afgevallen!"

Annie

"Ik legde mezelf altijd heel veel regels op. Calorieën tellen en als ik iets teveel at gunde ik mijzelf daarna minder. Dan kreeg ik juist cravings. Het werd dwangmatig en er kwam een lading op. 

Ik was constant bezig met eten. Na het boek gelezen te hebben begreep ik waarom ik altijd snaaibuien had. Ik ben het leefstijl programma gaan volgen en ik ben nu zoveel gelukkiger en gezonder. Ik ben al 7 kilo kwijt zonder honger te hebben of obsessief met eten bezig te zijn. Ik heb mijn zelfvertrouwen teruggekregen. Mijn kinderen hebben nu een energieke en gezonde moeder als rolmodel gekregen!"

Irma

"Ik had alle diëten geprobeerd, van het ene naar het andere crashdieet. Pillen, shakes, niks werkte. En als het werkte, werkte het maar eventjes en viel ik terug. Ik schaamde me voor wie ik was en voelde walging naar mijn lichaam.

Dankzij IJsbrand en het leefstijlprogramma heb ik een goede balans gevonden in mijn nieuwe eetpatroon. Ik ben nu al 14 kilo afgevallen! Mijn energie is veel beter en ik kan steeds beter omgaan met slippertjes die ik af en toe nog maak. Ik heb veel meer compassie voor mezelf en veel meer zelfvertrouwen."