De Healthy Heart Academie:

De 6-weekse cursus voor permanent overtollig gewichtsverlies en meer energie 

Geef je lichaam de reset die het nodig heeft om blijvend af te vallen, meer energie te krijgen en op natuurlijke wijze een sterk immuunsysteem op te bouwen.

Ik wil het makkelijk voor je maken om je blijvend fit en gezond te voelen

Daarom hebben we de De Healthy Heart Academie voor je ontworpen - een bewezen, stapsgewijs programma om je te helpen je op je best te voelen.

Deze 6-weekse “gezond plantaardig” cursus werkt vernieuwend op hoe je eet, hoe je leeft en hoe je je voelt.

Stel je voor. Je wordt vol energie wakker - kalm, geconcentreerd en klaar voor een prachtige dag. Je kijkt zonder schuldgevoel uit naar je volgende maaltijd (zonder ooit nog calorieën te hoeven tellen!). Automatisch beland je op een gezond slank(er) gewicht, dat bij jou past. Je herwint je gezondheid en boost je immuunsysteem, energie en eigenwaarde, net als de mensen in ‘the blue zones’. Zometeen meer hierover.   

Met De Healthy Heart Academie helpen we je: 

 • Op een natuurlijke manier je energie te herwinnen en boosten 
 • Overtollig gewicht te verliezen en je gewicht stabiel te houden
 • Je immuunsysteem te versterken
 • Je sportprestaties te verbeteren 
 • Een opgeblazen gevoel te verminderen en spijsvertering te verbeteren
 • Ontstekingen te verminderen en chronische gezondheidsproblemen als hart- en vaatziekten te verbeteren 
 • Pijntjes en kwalen te verlichten
 • Zelfvertrouwen, zelfrespect en kracht te herwinnen
 • Eindelijk blijvend je gezondheidsdoelen te behalen

Verschenen op:

➜ Ja! Ik wil meedoen en volg de cursus

Het maakt niet uit hoe je je voelt, je hebt altijd de kracht om je leven te veranderen.

Tijdens mijn studie Social Management - een gedrag veranderkundige studie - overleed mijn opa (voormalig Nederlands roeikampioen) op te vroege leeftijd aan een vorm van hart- en vaatziekte. De 6e in de familie. Een heftige schok voor ons. Dit was de impuls voor mij om op zoek te gaan naar een blijvende oplossing.

Door naar de beste universiteiten en de onderzoekers met de meest indrukwekkende CV’s te kijken kwam ik tot fascinerende ontdekkingen. Een (overwegend) gezond plantaardig voedingspatroon, bleek een cruciale sleutel om blijvend overtollig gewicht te verliezen en energie te krijgen. 

Zo leerde ik over mensen uit de blue zones, 5 gebieden op aarde waar mensen het langst, meest gezond en meest gelukkig leven. Ze volgen een overwegend gezond plantaardig voedingspatroon, maar geen dieet en houden dat heel hun leven vol, want het is onderdeel van hun leefstijl. Tegelijkertijd blijkt zo’n voedingspatroon aandoeningen als hart- en vaatziekten en veel andere leefstijlziekten stop te kunnen zetten en zelfs om te keren. Goed nieuws voor mij en mijn familie! Ik kon het bijna niet geloven... 

Geïnspireerd begon ik deze leefstijl op mijzelf toe te passen. Ik dacht, als zij het kunnen en het eten lekker vinden, kan ik dat ook. Al snel voelde ik me beter, helderder en mijn energie was veel stabieler en mijn slaap werd beter. Ook herstelde ik sneller na het sporten. 

Als klap op de vuurpijl: deze manier van eten bleek een regeneratieve werking op het milieu te hebben. Dus hoe meer gezond plantaardig ik eet, hoe meer water, C02, en bomenkap ik bespaar. Ik was om!

Zoals velen van jullie moest ik door bergen tegenstrijdige informatie, quick-fix hype diëten en twijfel heen ploeteren, maar ik bleef doorgaan totdat ik de beste principes kon destilleren in een effectief en bewezen cursus.

Na duizenden uren onderzoek, een certificaat in Plant Based Nutrition aan de Cornell Universiteit, mijn veranderkundige achtergrond en in samenspraak met artsen en diëtisten ontwikkelde ik deze diepgaande cursus om anderen te helpen hetzelfde proces doorlopen, maar dan zonder de duizenden uren uitzoekwerk.

Op TV: Koffietijd & blijvende gedragsverandering

In deze aflevering bij koffietijd heb ik het over hoe belangrijk het is om je wilskracht slim in te zetten om blijvend gewicht te verliezen, fitter te worden en welke strategieën daar het beste voor werken. 

 

Je reis naar gezondheid begint met slechts één simpele beslissing…

Stel je voor dat je een vriend tegen het lijf loopt, en die staat versteld van hoe goed je eruit ziet!

Stel je voor dat je je sterk en gezond voelt in je lichaam met een krachtig immuunsysteem

Stel je voor hoe je je gelukkig en vervuld voelt en goed in je kleren past.

Stel je voor dat je de energie hebt om met je kinderen te spelen of die nieuwe hobby uit te proberen die je graag wilde ontdekken.

Stel je voor dat je je kalm en sterk voelt, klaar voor de uitdagingen en al het mooie dat het leven te bieden heeft. 

Stel je voor hoe het zou zijn om sneller te herstellen na het sporten, zodat je vaker kunt trainen en nog beter wordt. 

Stel je voor dat je uitblinkt op je werk omdat je eindelijk de extra mentale focus hebt om je doelen scherper na te streven. 

Stel je dit alles voor en meer, want het is mogelijk. Je kunt je op geweldig en vervuld voelen. Je kunt je leefstijl blijvend omgooien en daar de vruchten van plukken, voor jou en je geliefden

Mijn team en ik ondersteunen je bij elke stap.

➜ Ja! Ik wil meedoen en volg de cursus
vegan dietist, plantaardig
vegan dietist, plantaardig
vegan dietist, plantaardig

Hoog tijd om de 6-weekse cursus van de Healthy Heart Academie te introduceren… 

6-weken voor een nieuw, grootser leven vanuit een blijvend gezond fundament. 

Je kunt zoveel hype en crash diëten volgen als je wilt, maar als je verward blijft zul je nooit blijvend gezondere keuzes maken.

Andere diëten en programma’s focussen meestal slechts op 2 dingen: calorierestrictie en de hoop op oneindige wilskracht. Er is er zoveel tegenstrijdige informatie dat we door de diëten het bos niet meer zien en daardoor terugvallen op oude patronen. Dat is precies de reden waarom 97% van alle diëten op de lange termijn falen. 

Hoe hieruit te ontsnappen? Hoe graag ik het ook zou willen, er is geen magische pil die je overal vanaf helpt zonder er zelf iets voor te hoeven doen. 

Wat wel werkt is focussen op gezonde leefstijlverandering en focus op het totaalplaatje zoals wat je eet, beweging, zingeving, slaap, sociaal welzijn en ontspanning.

In deze cursus leer je een blijvende leefstijlveranderingen te maken en door het opbouwen van nieuwe gezonde gewoonten die je levenslang vol kunt houden.

Je wilskracht heb je niet  meer nodig, want het gaat vanzelf en je hebt er plezier in. Denk er maar eens over na. Alle vaardigheden die je nu hebt, heb je ooit geleerd. Je veters strikken? Moeilijk toen je het leerde, makkelijk toen je het eenmaal kon. Zo is het ook met leefstijlverandering. 

"Geef een man een vis en je geeft hem voedsel voor een dag, leer een man hoe hij moet vissen en je geeft hem voedsel voor de rest van zijn leven".

Ik weet het, een raar spreekwoord voor een plantbased cursus ;P Maar zo is het ook met leefstijl verandering. Bij de meeste diëten eet je even minder calorieën en val je af, maar je leert niet hoe je lichaam werkt en hoe om te gaan met de biologische behoeften en gewoonteveranderingen die nodig zijn om blijvend gezond te leven. 

Om je "te leren vissen" en je te helpen je leefstijl-verander periode met vlag en wimpel door te komen zijn we er voor je, bij elke stap op dit traject. Dat is de reden dat je 42 dagen lang elke dag een email en persoonlijke video krijgt met inspiratie, een mini meditatie en focus en houvast voor de dag. Op elk moment te bekijken op je computer of smartphone. Hierdoor is het net alsof je je eigen leefstijlcoach 24/7 aan je zijde hebt zodat je elke dag precies weet wat je wel en niet moet doen, zodat je niet meer vast zit.

Dit is hoe het werkt

De cursus duurt in totaal 6 weken. Tijdens de 6 weken bouw je nieuwe gewoonten en vaardigheden op en ontwikkel je een zelfcorrigerend vermogen, zodat je de rest van je leven automatisch gezondere keuzes maakt. 

De eerste week is een rustige introductieweek. Je wordt stap-voor-stap door een 7-daagse oriëntatieperiode geleid om je te helpen voorbereiden op de gezond plantaardige 4 weken reset. We willen dat je vanaf dag 1 een vliegende start kunt maken, met alles wat je nodig hebt en al je vragen beantwoord.

Dan dagen we je uit om van start te gaan 28 dagen lang een gezond plantaardig voedingspatroon te volgen. Zie het als een reset maand. De eerste 2 weken zijn vaak uitdagend, maar daarna wordt het makkelijker en zelfs verslavend hoe goed je je voelt.

Door een maand lang super gezond plantaardig te eten met de juiste achtergrond informatie, ontwikkel je een zelfcorrigerend vermogen waardoor je je cravings onder controle krijgt en je jezelf veel makkelijker kunt corrigeren als je weer even over de scheef gaat na het programma. 

Je ontwikkeld letterlijk zin in gezond eten en bewegen, net zoals je voorheen misschien zin had in snoep, pizza en chocola.

Daarna, nadat de reset maand en het kernprogramma is afgelopen, gaan we de transitie week in en bereid je je voor op het 'gewone' leven. Je bepaald zelf welke inzichten je meeneemt, en wat je laat voor nu. Zie het als het afronden en behalen van je “gezonde leefstijl rijbewijs”. Je hebt nu de basiskennis en kunde in huis, en gaat verder oefenen op de weg van het leven.

Net zoals je na het behalen van je rijbewijs moeiteloos van A naar B kunt rijden, heb je na deze cursus het basisfundament voor een permanent gezonde toekomst gelegd.

➜ Ja, dit wil ik niet missen

Zodra je start met de cursus

Bij de start van de cursus ontvang je instructies om aan de slag te gaan. Als er plek is begin je volgende week en krijgt je elke week toegang tot een nieuw onderdeel van het programma. Ik stuur je dagelijks een e-mail, maar je kunt er ook voor kiezen om de cursus in je eigen tempo te volgen en voltooien.

Als je tijdens het programma op momenten een erg volle agenda hebt, kun je toch meedoen! De Healthy Heart Academie is zo ontworpen dat je op elk moment in de week de studie weer kunt oppakken.

Bij de start krijg je toegang tot al je programmamateriaal die wordt gehost op een goed beveiligde privé leeromgeving die je altijd en overal op je computer, tablet of smartphone kunt openen. We hebben zelfs een app hiervoor. 

Zodra de cursus officieel van start gaat, ontvang je alle informatie die je nodig hebt zoals een leefstijl routekaart, voeding checklists, eenvoudige en heerlijke recepten, een advieslijst voor voorbereidingen in de keuken, een advieslijst met voedselrichtlijnen en een effectieve mindfulness meditatie, toegankelijk en stapsgewijs uitgespreid over de week. Je krijgt ook toegang tot je trainingen, coaching video's, meditaties, quizzes en meer.

Oja! Niet gevreesd voor mensen met specifieke voedsel gevoeligheden. Er zijn genoeg gezonde alternatieven voor soja, gluten, noten, en nachtschade groenten, of mensen met gevoelige darmen. 

Johanna

"Ik had veel emotionele eetbuien en propte alles in mijn mond wat er voor me stond. Ik had geen idee wat goed of slecht voor me was. Het begon met inzicht krijgen in hoe ik hieruit kon komen. 

Inmiddels ben ik al 9 kilo kwijt en mijn energie is veel beter! Geen calorieën meer tellen en gewoon lekker eten als ik trek heb. Ik probeer mijn vooruitgang vooral te baseren op hoe ik me vanbinnen voel. Ik ben veel liever voor mijzelf geworden."

Michael

"Ik at al geen vlees meer. Wel vis, kaas en zuivel. Ik dronk veel koffie. Mijn conditie was ok en ik was wat te zwaar. Ik had eigenlijk geen idee wat voeding met mijn lichaam deed en wat nu wel of niet goed voor me was. Met name omdat er zoveel over wordt geschreven en er zoveel uiteenlopende visies op voedsel bestaan.

Tijdens het doorlopen van het leefstijlprogramma heb ik veel inzichten gehad op het gebied van voedsel, maar ook op het gebied van bewegen, mediteren en hoe je patronen kunt doorbreken. Ik eet en leef nu veel bewuster en gezonder. Ik besteed meer tijd aan het kopen van eten, ben me bewuster waar ik op moet letten als ik eten koop en ik kook met meer plezier. Ik voel me nu fit, nooit meer zwaar maar licht van binnen. Ik heb veel energie. Oja, ik ben 6 kilo afgevallen!"

Annie

"Ik legde mezelf altijd heel veel regels op. Calorieën tellen en als ik iets teveel at gunde ik mijzelf daarna minder. Dan kreeg ik juist cravings. Het werd dwangmatig en er kwam een lading op. 

Ik was constant bezig met eten. Na het boek gelezen te hebben begreep ik waarom ik altijd snaaibuien had. Ik ben het leefstijl programma gaan volgen en ik ben nu zoveel gelukkiger en gezonder. Ik ben al 7 kilo kwijt zonder honger te hebben of obsessief met eten bezig te zijn. Ik heb mijn zelfvertrouwen teruggekregen. Mijn kinderen hebben nu een energieke en gezonde moeder als rolmodel gekregen!"

Elke maaltijd is heerlijk en perfect uitgebalanceerd. 

We hebben zoveel simpele en lekkere gerechten om van te genieten! Denk aan smoothies, vullende ontbijten, fantastische salades, soepen, sandwiches, hartige gerechten, snacks, eenvoudige maaltijden en meer. 

Als je denkt dat je hangry (hongerig en boos) moet zijn om overtollig gewicht te verliezen, dan heb je het mis! In de cursus leer je hoe je door meer te eten, toch gewicht verliest. Er is een overvloed aan heerlijk en bevredigend voedsel dat je kunt eten zonder schuldgevoel. Je zult nooit meer een calorie hoeven tellen of het gevoel hebben dat je iets mist. 

Na de 28 dagen reset laten we je niet in het diepe vallen. Samen onderzoeken we of en hoe je je favoriete voedsel langzaam en bewust weer in uw voedingspatroon opneemt en in welke mate. Dit proces helpt je te bepalen wat werkt en wat niet, zodat je de beste keuzes blijft maken tijdens de rest van je leven.

De Healthy Heart Academie 6 weekse cursus: overzicht en details

Overal gemakkelijke online toegang

Je zult genieten van de handige omgeving waar je toegang tot hebt. Al het programmamateriaal is beschikbaar op 1 plek en toegankelijk vanaf je computer, tablet en mobiele telefoon. Hierdoor hoef je nooit iets te missen, of je nu thuis, op het werk of onderweg bent! Ideaal tijdens deze pandemie. 

 • Je blijft makkelijk op schema door een voortgang tracker en je kunt altijd al je vragen aan ons stellen per onderdeel via de chat die we binnen 24 uur beantwoorden.

Succes pakket: recepten e-book, keuken advieslijst, routekaart, voedselrichtlijnen en daily dozen checklist.

 • Lekkere en makkelijke recepten voor ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes! Laat u precies zien wat te eten en hoe te bereiden.
 • Meer dan 80 gezond plantaardige recepten.
 • Advieslijst voor keuken voorbereidingen en een ‘blue zone proof’ keuken om de gezondste keuze de makkelijkste keuze te maken. 
 • Praktische lijst voor supplementen.
 • En meer...
➜ Ja! Ik wil meedoen en volg de cursus

Cursus curriculum en wat je krijgt

Om je te helpen de stof uit de cursus goed te integreren en begrijpen, hebben we de informatieoverdracht in een zo makkelijk en eenvoudig mogelijk online leeromgeving gegoten in de vorm van video's, teksten, tips en checklists om je van begin tot het eind (en daarna!) bij te staan. Dit is wat inbegrepen is:

6 weken dagelijks korte inspirerende video's om je elke dag te ondersteunen. Zie het als je persoonlijke leefstijlcoach die 24/7 aan je zijde staat zodat je elke dag precies weet wat je wel en niet moet doen, zodat je niet meer vastzit.

6 weken elke dag een motiverende mail.
Alsof je elke ochtend een persoonlijke korte inspiratiebrief krijgt voor de dag. Geeft je focus en houvast tijdens het veranderproces en helpt je door te gaan, ook als het even tegenzit. 

Dagelijks wetenschappelijk onderbouwde lesstof. Hierdoor wordt je een kenner op het gebied van voeding en gezondheid. Je staat nooit meer met je mond vol tanden als iemand een vraag heeft over je leefstijl. Je ervaart geen verwarring meer en raakt de weg niet meer kwijt rondom alle tegenstrijdige informatie. Net als een adelaar heb je overzicht over “voeding en gezondheid land” en weet je wat optimaal is, en minst optimaal. Op basis van je eigen doelen kies je vervolgens een voedingspatroon wat bij jou past en waar je op je eigen tempo ingroeit.

Klik hier voor de inhoud

28 dagen gezond plantaardige leefstijl challenge reset. Door een maand lang gezond plantaardig te eten, ontwikkel je een zelfcorrigerend vermogen waardoor je niet meer onder controle van je cravings staat, maar jij controle hebt over je cravings. Je krijgt letterlijk zin in gezond eten en bewegen, net als dat je nu misschien zin hebt in ijs en koffie. Na afloop kijk je in week 6 (de integratieweek) wat je meeneemt en wat je laat voor nu.

Handige wetenschappelijke voedselladder met een spectrum aan keuzes. Jij bent in controle. Geen geboden, geen “goed of slecht”, maar genieten op basis van jouw persoonlijke doelen van waaruit je stap-voor-stap toewerkt naar een leefstijl die bij jou past. Blijvende vooruitgang, geen perfectie. Geen slachtoffer meer van de eindeloze negatieve spiraal van gewichtsverlies, zelfhaat en weer aankomen. Wel blijvend gewichtsverlies en meer energie terwijl je nog lekker kunt blijven eten. 

Leer gezonde gewoontes ontwikkelen om blijvend overtollig gewicht te verliezen en energiek te blijven. Gewoonten zijn als wilskracht op automatische piloot, die je moeiteloos naar je doel leiden. Door je wilskracht te gebruiken om gezonde gewoontes te creëren, maak je automatisch en zonder na te denken steeds vaker de gezondste keuze (ook als je je na een lange werkdag uitgeblust voelt).

Richt je leefomgeving in voor automatisch succes.
Leer een gezonde voedselomgeving voor jezelf te maken (thuis, onderweg, op werk en uit eten). Door de gezondste keuze de makkelijkste keuze maken, trekt je onderbewustzijn je altijd naar je doel, in plaats van dat je er met je eindige wilskracht steeds voor moet vechten.

Stress management - mindfulness & meditatie.
Leer simpele, praktische technieken om je zelfcontrole en compassie te vergroten zodat je automatisch beter voor jezelf (en anderen) gaat zorgen. Als je jezelf in de spiegel ziet, zul je meer liefde en warmte voelen voor de krachtige persoon die naar je terugkijkt. Gezonder leven wordt een keuze vanuit zelfliefde, niet een straf, of ‘overcontrole’ om er goed uit te zien in de hoop liefde en erkenning van anderen te ontvangen.

Beweeg je plezierig gezond.
Ontdek een vorm van bewegen die het beste bij jou past en waar je plezier aan beleeft, zodat je energiek en bruisend de dag doorkomt. 

Stel al je vragen per lesonderdeel en voel je gesteund. Online support en antwoord op al je vragen van leefstijl-experts binnen 24 uur. Dit zorgt voor ondersteuning en aanpassing van de cursus op jouw unieke situatie. 

Receptenboek en basisrecepten. Meer dan 80 lekkere, simpele en gezonde plantaardige recepten. Recepten voor ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes! Laat je precies zien wat te eten en hoe te bereiden. 

 • Advieslijst voor keuken voorbereidingen
 • Praktische lijst voor supplementen
 • Voedselrichtlijnen om overtollig gewicht te verliezen door meer te eten.

Ontvang je certificaat van voltooiing als je alle quizzen succesvol afgerond hebt. 

 • 5 Gezondheid Kennisquizzen. Toets je kennis en veranker je voortgang. 

Persoonlijke coaching (Optioneel).
Je coach helpt je om er zeker van te zijn dat je alle tools, antwoorden, training en opdrachten hebt en doet die je nodig hebt om je lichaam de reset te geven die het nodig heeft om blijvend af te vallen, meer energie te krijgen en op natuurlijke wijze een sterk immuunsysteem op te bouwen. Excuses behoren tot de verleden tijd. Je krijgt zoveel zelfvertrouwen en helderheid over wat je wilt bereiken dat je loslaat wat andere mensen van je denken.

➜ Ja, ik doe mee met de cursus!

Irma

"Ik had alle diëten geprobeerd, van het ene naar het andere crashdieet. Pillen, shakes, niks werkte. En als het werkte, werkte het maar eventjes en viel ik terug. Ik schaamde me voor wie ik was en voelde walging naar mijn lichaam.

Dankzij IJsbrand en het leefstijlprogramma heb ik een goede balans gevonden in mijn nieuwe eetpatroon. Ik ben nu al 14 kilo afgevallen! Mijn energie is veel beter en ik kan steeds beter omgaan met slippertjes die ik af en toe nog maak. Ik heb veel meer compassie voor mezelf en veel meer zelfvertrouwen."

Bas

"Op mijn 25ste kreeg ik plotseling last van hartritmestoornissen. 

Met The Healthy Heart heb ik geleerd wat voeding voor mijn gezondheid betekent. Later heeft dat ook bijgedragen aan een bredere ontwikkeling die ik als mens heb doorgemaakt. Namelijk interesse voor de natuur, duurzaamheid en luisteren naar mijn lichaam.

Door de uitleg en praktische tips heb ik in zes weken mijn voedingspatroon volledig veranderd. Tijdens de course leerde ik welke soorten eten goed zijn, en welke minder goed. Het geeft duidelijke richtlijnen die ik nu, zo een drie jaar later, nog steeds hanteer om te bepalen wat ik wel of niet wil eten.

Ik heb nu geen last meer van de hartritmestoornis. Doordat ik de medicijnen niet meer slik voel ik me stukken energieker. Ik kan alle sporten doen die ik wil en ik ben fitter dan ooit. Een half jaar na de verandering van mijn dieet liep ik een halve marathon, dat was voorheen ondenkbaar. Ik voel me erg gezond en zo zie ik er ook uit."

Rosalinde

"Zeer goed programma om te genezen en je lichaam (en geest) de tijd te geven om te herstellen.

Het was even wennen om bepaalde soorten eten te laten staan, maar mijn whiplashklachten verdwenen bijna als sneeuw voor de zon toen ik me er aan hield. Bij elke keer "cheaten" kwamen de klachten weer even terug. 

Inmiddels kan ik weer normale dingen eten zonder klachten te ervaren, maar houd ik me uit vrije keuze voornamelijk nog aan deze lifestyle. Om het effect van mijn eetpatroon op mijn gezondheid zo sterk en direct te merken was een bijzondere ervaring.

Het heeft me laten inzien dat ik prettiger en energieker kan leven op het moment dat ik de juiste voeding binnen krijg.

De goede informatie en constante stroom van aanmoediging maakte het makkelijker om het programma af te maken. Het voelde meer als elke dag iets nieuws leren dan elke dag iets laten staan."

Inhoud van de 6 weekse cursus:

Week 1:
De introductieweek voor een succesvolle start

Dag 1. Leefstijl als medicijn voor een slanker, energieker, lang en gelukkig leven

Dag 2. De 4 pijlers voor optimale gezondheid

Dag 3. Wetenschap: het gaat om het totaalpakket

Dag 4. De Voedselladder: hoe ga je eten tijdens het leefstijlprogramma?

Dag 5. Regels, richtlijnen en kostenplaatje

Dag 6. Voorbereidingen voor in de keuken voor lange termijn succes

Dag 7. De fascinerende lessen uit de blue zones voor een gezond, lang en vervuld leven. 

Week 2:
Voedsel feiten: geen verwarring meer rondom voeding en gezondheid

Dag 1. Waarom nauwelijks bewerkt voedsel belangrijk is

Dag 2. Hoe De Pleasure Trap zorgt voor overgewicht en weinig energie en hoe eruit te ontsnappen

Dag 3. Detox, smoothies en drinken

Dag 4. Etiketten lezen: ontdek hoe we voor de gek gehouden worden 

Dag 5. De proteïne mythe

Dag 6. Het draait om het totaalpakket: planten vs. vlees

Dag 7. Verzadigd vet, niet alleen goed, niet alleen slecht

Week 3:
Voed je gezondheid met voeding

Dag 1. Vitaminen en Supplementen, wat je écht nodig hebt. 

Dag 2. Melk, zwakke botten en calcium

Dag 3. Vis en de beste bron voor omega-3

Dag 4. Olie, hetzelfde als suiker?

Dag 5. Zout: hoeveel is teveel?

Dag 6. IJzer: wat is de optimale hoeveelheid en hoe krijg je het moeiteloos binnen? 

Dag 7. Suiker & zoetmakers. Gezond of ongezond?

Week 4: 
Wees (eet) de verandering die je wilt zien

Dag 1. De 5 pijlers van gezondheid

Dag 2. Je lot wordt niet bepaald door je genen

Dag 3. Gezond en blijvend overtollig gewichtsverlies door meer te eten

Dag 4. Erectieproblemen en vlees

Dag 5. Biologisch vs. niet- biologisch, wat de wetenschap laat zien over wat gezonder is. 

Dag 6. Alcohol. Wel? Niet? Het onderzoek geeft uitsluitsel. 

Dag 7. Voedsel, klimaatverandering en regeneratief eten. 

Week 5:
Beweeg, leef en mindfulness!

Dag 1. Stress management en meditatie als medicijn

Dag 2. Kun je gezond zijn zonder te sporten?

Dag 3. Sport en voeding, een gouden combinatie

Dag 4. Yoga en stress management. De eeuwenoude succesformule 

Dag 5. Waarom goede slaap zo belangrijk is

Dag 6. Heartfulness meditatie om innerlijke rust en kracht te herwinnen

Dag 7. De kracht van zingeving voor blijvende drive en motivatie

Week 6: 
De transitie week. Wat neem je mee en wat laat je los? Bereid je voor op levenslang succes.

Dag 1. De 4 pijlers voor optimale gezondheid in jouw toekomstige leven

Dag 2. Voeding als fundament voor een gezond leven

Dag 3. Hoe blijf je duurzaam in beweging?

Dag 4. Dag 4 - Hoe stress te doen smelten als (vegan) boter voor de zon

Dag 5. Hoe je je verbindt met jouw community

Dag 6. Het Leven na de 6 weekse cursus - Jij bepaald wat je meeneemt en wat niet

Dag 7. De overgang naar een nieuw leven

Klik hier om meer te leren over ons team

Investering overtollig gewichtsverlies, meer energie en een krachtiger immuunsysteem:

Basis

€297,-

Wat je krijgt:

 • De volledige 6-weekse online cursus zoals hierboven omschreven.
 • Onbeperkt online begeleiding via de comments en de mail.
Ja, ik investeer nu

Standaard

€588,-

Populairst

Wat je krijgt: 

 • De volledige 6-weekse online cursus zoals hierboven omschreven.
 • Onbeperkt online begeleiding via de comments en de mail. 
 • 3x persoonlijke coaching 60 min. 
Ja, ik investeer nu

Uitgebreid

€879,-

Wat je krijgt:

 • De volledige 6-weekse online cursus zoals hierboven omschreven.
 • Onbeperkt online begeleiding via de comments en de mail. 
 • 6x persoonlijke coaching 60 min. 
 • Tijdens kantooruren al je vragen stellen via whatsapp.
Ja, ik investeer nu

Twijfel je welke geschikt is voor jou, of heb je aanvullende vragen? 

Klik hieronder om contact op te nemen. Samen kijken we kort naar waar je staat in je leven, wat je doelen zijn en of er wel of niet een geschikte fit is om samen te werken. 

 • Zou je in termijnen willen betalen? Informeer naar de opties. 
Klik hier om contact op te nemen