Ab Straatman

Co-founder

Mijn keuze om in te kunnen stappen in het door mijn zoon opgezette en samen verder uitgewerkte geneesprogramma voor hartziektes, The Healthy Heart, heeft zeker te maken met mijn eigen genezing van een familiair bepaalde, nogal ernstige hartaandoening nu zo’n twintig jaar geleden. Zonder enige reguliere ingreep of medicatie herstelde ik binnen een jaar.

Het heeft ongetwijfeld geholpen dat ik sinds 1978 praktiserend therapeut in de natuurlijke geneeskunde was en daarnaast life-, business en health coach. Evengoed is het mijn overtuiging dat ik zonder goede welgekozen voeding wellicht niet meer onder de levenden was, of anders ernstig beperkt of gehandicapt.

Ik voel me supergezond en ondernemend. Het bevorderen van de genezing van hart- en vaatziekten op een natuurlijke manier inspireert mij. Zelfs voor mij, met mijn tientallen jaren ervaring in het mogen helpen en genezen van mensen met de meest uiteenlopende ziektes, is het bijna schokkend om te beseffen dat hart- en vaatziekten te genezen zijn met een hoogwaardige plantaardige voeding. Daarom rollen wij ons bedrijf The Healthy Heart met plezier, enthousiasme en vertrouwen uit over de wereld, waar hart- en vaatziekten gezamenlijk nog altijd doodsoorzaak nummer een zijn.