Petricia Siepman

Health Coach en

(Content) Manager

Ik vind het fascinerend hoe mensen zich beter kunnen voelen door voeding en levensstijl aan te passen. Denk bijvoorbeeld aan Bill Clinton. Met hulp van arts Dean Ornish gooide hij zijn levensstijl om en herstelde hij van zijn hart- en vaatziekte. Hij voelde zich fitter dan ooit tevoren.

Zo’n zeven jaar geleden heb ik mijn eigen voedingspatroon omgegooid, waardoor mijn astma en eczeem verdwenen en ik me veel gezonder en energieker voelde.

Door alles wat ik de afgelopen zeven jaar heb geleerd over voeding, heb ik ontdekt dat we ons niet hoeven neer te leggen bij een leven lang dealen met allerlei klachten en pillen slikken. Ouder worden hoeft niet gepaard te gaan met chronische ziekten als diabetes en hartklachten.

Ik geloof dat je dergelijke klachten kunt voorkomen met voeding en als de klachten er al zijn; dat je ze kan ondersteunen met voeding, of dat je gedeeltelijk of zelfs geheel kunt herstellen.

Door mijn achtergrond als natuurvoedingsdeskundige wil ik anderen helpen om meer te weten te komen over voeding en gezonder te gaan eten en leven.

Als je gezond eet, dan voel je je goed, zie je er gezond en fit uit en leef je langer en gezonder. Ik help je graag een gezonder leven tegemoet te gaan!

Lees hier meer over Petricia Siepman:

www.linkedin.com/in/petricia-siepman

Close

51% Complete

Neem contact op

Vul onderstaand formulier in en geef vast een korte samenvatting van je situatie. Geef ook even aan in welk pakket je geïnteresseerd bent. We mailen of bellen je z.s.m. terug.