Health & Lifestyle Coaching

Versterk je hart, gezondheid en lichaam met levensstijlveranderingen. Verlaag je cholesterol, krijg meer energie en voel je beter met persoonlijke begeleiding. 

Neem contact op

Positieve levensstijlveranderingen

Hoe zorg je ervoor dat je iedere dag fit uit je bed komt? Welke stappen kun je zetten om steeds lekkerder in je vel te gaan zitten? Hoe zorg je dat je moeiteloos gewicht verliest ondanks dat je meer kunt eten? Dit alles terwijl je de kans op westerse ziekten drastisch naar beneden brengt. Je behaalt dit met simpele en effectieve levensstijlveranderingen. 

Waarom Health & Lifestyle Coaching

Wil je gezonder gaan leven maar vind je het lastig om te veranderen? Health & Lifestyle Coaching helpt je over de drempel.

Je kunt in grote mate controle uitoefenen op je eigen gezondheid door (meer) gezond plantaardig te gaan eten. The Healthy Heart biedt online en offline begeleiding aan om je hierbij te helpen.

Gezonder leven heeft te maken met gedragsverandering en gedrag verander je door gewoontes te veranderen. Oude gewoonten veranderen en gezonder gaan eten... er komt een hoop bij kijken in het begin.

Net als bij het halen van je rijbewijs moet je in het begin veel leren, maar na verloop van tijd gaat het autorijden automatisch. Zo is het ook met het veranderen van gedrag en gezonder leven. 

Online begeleiding
Het voordeel van een online consult is dat je alleen een laptop of computer met microfoon nodig hebt. Dit bespaart reistijd, geld en je kunt vanaf elke locatie in contact komen.

Offline begeleiding
Gaat je voorkeur uit naar een "live" ontmoeting, dan is het ook mogelijk om in Amsterdam af te spreken. Vermeld je voorkeur als je contact opneemt. 

IJsbrand Straatman

Ik heb The Healthy Heart opgericht om je te helpen gezonder en energieker te worden. Door mijn studie en ervaring kan ik je goed helpen de stappen te zetten die nodig zijn om je gezondheid in eigen hand te nemen. 

LEER MEER

Neem contact op

Klik op de button om contact op te nemen. Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Kosten

Voor Health Coaching rekenen we een tarief van €97,- per uur. Laat je inkomen dit niet toe? Neem contact op om te kijken of we tot een passende oplossing kunnen komen.

Close

Neem contact op

Bel met 06 417 571 26 voor een afspraak, of vul onderstaand formulier in. We komen zo spoedig mogelijk bij je terug.