Lunchlezing:
wat dokters je niet vertellen over het gezond houden van je hart.

KOOP TICKET

Gezond eten is tegenwoordig complex. Iedereen zegt iets anders en wat je nou precies moet doen om je hart en dus je hele lijf gezond te houden is een groot vraagteken. Iedere dag belanden er in Nederland zeker 1000 mensen in het ziekenhuis i.v.m. hart- en vaatziekten. Dat terwijl uit grondig wetenschappelijk onderzoek blijkt dat maar liefst 90 procent van de hart- en vaatziekten wordt veroorzaakt door wat je eet en drinkt leefstijlfactoren, waar je zelf invloed op hebt (o.a. Interheart Study, 2004). Door lekker maar ook slim te eten kun je de kans dat jij en je familie HART-stikke gezond blijven gigantisch vergroten! 

Wat je daarvoor wel en niet moet doen hoor je tijdens deze middag waar we de theorie direct in de praktijk brengen met een drie-gangen brunch/lunch.

Wil je daarbij zijn schrijf je dan nu in want we hebben een unieke maar kleine locatie.

Wat kun je verwachten?

- Een lezing van Janneke EET WIN-WIN & IJsbrand Straatman + gastspreker
- Een 3 gangen healthy-hart-proof menu
- Inspirerende gastspreker
- Een goodiebag (met o.a. de lekkerste biologische must-haves voor in de keuken)

Voor wie is deze lunch?
- Mensen die sporten
- Mensen die 1 tot 50 kg willen afvallen
- Mensen die meer willen weten over de gezondheidsvoordelen van een plantaardig dieet
- Mensen die een inspirerend middagje uit willen in Amsterdam
- Mensen met een familiegeschiedenis van hart- en vaatziekten
- Mensen die van heerlijk eten houden!

Hartelijk groet en tot 17 december in Amsterdam.

Sprekers

Janneke van der Meulen, Auteur en (top)Sporter

Janneke is schrijfster van de boeken #SUPERSNEL HERSTEL en EET WIN-WIN.
Toen ik ontdekte dat je door én lekker én gezond te eten jezelf velen malen fitter en energieker kunt voelen en jezelf ook nu al kunt beschermen tegen ziekte op latere leeftijd was ik gefascineerd door die win-win. Toen ik erachter kwam dat dat dieet ook nog eens het beste is voor alle andere dieren en de aarde was er geen weg terug. Die kennis deel ik als topsporter via mijn lezingen, boeken en blogs zodat er een wereld ontstaat waarin iedereen wint!

IJsbrand Straatman, Founder The Healthy Heart

The Healthy Heart verzorgt leefstijlprogramma’s en veranderstrategieën met de achtergrondinformatie en recepten die je nodig hebt om jezelf ‘Heart Attack Proof’ te maken. Zijn missie is om deze levensbelangrijke informatie algemeen bekend te maken. Met deze kennis kunnen hart- en vaatziekten tot het verleden behoren en worden er miljoenen levens gered.

Miro Kloosterman, acteur en model

Bekend van GTST, de musical 'the Bodyguard' en het Veronica programma ‘Into the waves’. 
Na een kwakkelde jeugd en pubertijd met allemaal vage gezondheidsklachten bereikte Miro rond zijn 30e een dieptepunt. Hij had zo weinig energie dat hij niets anders kon dan 24/7 op bed liggen...
Inmiddels is Miro weer een stuk fitter en gaat hij ons laten zien wat zijn speerpunten zijn voor optimale gezondheid. Hij deelt met ons de geheimen van zijn dieet, trainingsaanpak en andere strategieën om succesvol te kunnen zijn op meerdere gebieden.

Kosten

€35,-

Locatie en Datum

Wanneer: Zondag 17 december
Locatie: Amsterdam
Tijd: 11:00 – 14:30
Adres: Zamenhofstraat 94, Amsterdam-Noord
Makkelijk bereikbaar en gratis parkeren.

Lunchlezing

wat dokters je niet vertellen over het gezond houden van je hart.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.